Altatásos fogászat felsőfokon

Altatásos fogászat felsőfokon

Altatásos fogászat felsőfokon

Páciens vélemény: Barátságos és profi Doktornő, nyugodt környezet. Színvonalas volt az ellátás is, egyáltalán nem éreztem fájdalmat.
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!  Steiner Vivien

Nagyon nehezen bírom, ha a számban “turkálnak”, de szerencsére itt az altatásban semmi gondom nem volt. Bár előre megbeszéltük:) nem tudom, hogy mi történt, mert nagyon jót aludtam, és a kezelés után se volt fájdalmam.
Ajánlom mindenkinek! Krizsák László

Mindenkinek bizalommal ajánlom a klinikát!!!! Semmire nem emlékszem,illetve csak a jóra!!! Nem dagadt be az arcom sem és nincsenek fájdalmaim. Tiszta szívből köszönöm Doktornőnek, az asszisztensnek és az altatóorvosnak a kitűnő munkát és a szeretetteljes hozzáállásukat!!! 🙏❤❤❤❤ Kiss Orsi

Több, mint 15 éve végzünk altatásos fogászati kezelést a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben. Magyarországon elsők között kezdtük el az altatásos fogászatot. Azóta is nagy rutinnal végezzük.

Az altatás a rendelőben a fogorvosi székben történik. Az altatóorvos altató szereket adagol, amitől a beteg pár perc alatt elalszik. A beteg száját különböző eszközökkel tartjuk nyitva. Ezeket csak akkor helyezzük be, amikor a páciens már alszik.

Altatásos fogászat felsőfokon

Nagyon sok páciens boldog, hogy altatásban végezzük el a szájában a fogászati kezeléseket.

Altatásos fogászat felsőfokon

Először el kell jönni egy konzultációra. A konzultáció során Ön le tudja foglalni az altatás időpontját. A konzultáción mindent előre megbeszélünk. Ön kérdéseket tehet fel, amire mi készséggel válaszolunk.

Altatásban egyszerre több fogat is tudunk kezelni, és nálunk csak 30 ezer Ft-ba kerül  1 óra altatás.

-Ön átalussza nálunk a fogászati kezelést, és semmiről sem tud, semmire sem emlékszik.

Az altatást mindenki imádja!

Az altatás előtt legalább hat órával már nem szabad enni és inni. Ez megakadályozhatja az esetleges félrenyeléseket és aspirációt.

A beavatkozásra csak egészségesen kerülhet sor. Bármilyen komolyabb betegség, láz az altatás elhalasztását indokolja.

Altatásos fogászat felsőfokon

Időpont egyeztetés miatt, kérem, hogy hívja a 06202434175-ös telefonszámot! Várjuk Önt is a Fehérgyöngy Fogászaton.