Altatásos fogászat!!

Altatásos fogászat!!

Altatásos fogászat!!

Hihetetlen sok ember számára, hogy fájdalom nélkül éli meg a fogászati kezelést! Nem tud semmiről a fogászati kezelés során, és nem emlékszik semmire! Van ilyen! Bár nagyon kevés fogászati rendelőben alkalmaznak altatást a fogászati kezelés során. Ennek van oka, ugyanis ez a fajta fogászati kezelés a páciens kényelmét szolgálja, nem pedig a fogorvosét.

De, nálunk az a cél, hogy ÖN érezze jól magát a fogászati kezelés közben.

Altatásos fogászat!!

Tudnivalók az altatásos fogászati kezelésről

Az altatásban végzett fogászati kezelést mindig konzultáció előzi meg

Az altatás előtti konzultáció során egyeztetjük a pácienssel a pontos fogászati kezelési tervet, az altatás várható időtartamát, valamint az altatás-, és a fogászati beavatkozás várható költségét. A páciens által kért altatásos fogászati időpontot mindig előre le kell foglalni 30.000 Ft-tal, természetesen ezt az összeget levonjuk az altatásos fogászati kezelés árából. Ha bárki bármilyen oknál fogva nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban, az altatóorvos időpontjának  foglalására-, a rendelőnkben itt hagyott pénz elvész. Ez akkor is igaz, ha a páciens pl. betegség miatt nem tud megjelenni az altatáson, vagy, ha jóval előre mondja le a lefoglalt időpontot, valamint, ha fájdalom miatt nem tudja kivárni az előre egyeztetett időpontot. Egy újabb, másik altatásos időpont foglalásához újabb 30.000Ft szükséges.

Altatásos fogászat!!

Sok páciens hiszi azt, hogy az altatásos fogászat során a fogorvos könnyebben tudja elvégezni a fogászati kezeléseket, mert a fogászati páciens alszik, és nem zavarja a fogorvos munkáját. Ez nem így van, hiszen a páciens az altatás során nem tudja magától nyitva tartani a száját, ehhez különböző speciális műszerek szükségesek. A tudatalatti félelem, rettegés megnyilvánulhat az altatás alatti nyugtalan viselkedésben. Előfordulhat, hogy a szájnyitást biztosító eszközöket a páciens megpróbálja kilökni, eltávolítani. Ilyenkor fogorvosunk nehezebben, lassabban tudja csak elvégezni a szükséges beavatkozásokat.

Altatásos fogászat!!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt! Nálunk átalussza a fogászati kezelését! Várjuk szeretettel!
Telefonszám: 06-20/243-41-75