Altatásos fogászat emlékek nélkül

Altatásos fogászat emlékek nélkül

Altatásos fogászat emlékek nélkül

Túl vagyok két bölcsességfog kivésésen (altatásban) és egy gyökérkezelésen egy olyan fog esetében amit már előtte 2 másik fogorvos kezelt,de meggyógyítani nem sikerült egyiküknek sem..Aztán rátaláltam a Fehérgyöngyre, és minden megváltozott.Másfél évtized után furcsa is hogy végre nem fáj semmi! Megfordultam már néhány rendelőben, de ilyen kedvességgel, barátságos légkörrel és ami a legfontosabb, ilyen magas fokú szakértelemmel én még nem találkoztam ezidáig.Ha éppen a véleményeket olvasgatjátok hogy eldöntsétek hogy ide gyertek-e, én azt mondom ne habozzatok,Olcsóbb helyet fogtok találni, de hogy ennél profibbat, azt nehezen hiszem.Véleményem szerint egy fogat egyszer kell megcsinálni, de azt jól, és az itt garantált, most már én is tanúsíthatom…Barán-Kalász Ferenc

Altatásos fogászat emlékek nélkül
Voltam már néhány fogorvosnál, több kevesebb sikerrel, de a bizalom sehol sem alakult ki. EDDIG. A doktornő 2 fogamat véste ki, mindkettőt altatásban, de egyikkel sem volt semmi probléma sem a kezelés alatt, sem pedig azután. S bár még egy jó darabig vissza kell járnom hozzá, mivel elég sok a teendő, de nyugodtan megyek hozzá a következő kezelésre. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Borók János

Altatásos fogászat emlékek nélkül

Nyugati színvonalú rendelő, eszközök, hozzáállás és kezelések.
Ha még mindig rettegsz a fogorvosnak csak a gondolatától is, akkor tényleg itt a helyed… Se egy rossz szóval, se egy fél perc fájdalommal, se egy megválaszolatlan kérdéssel nem találkoztam itt soha – az altatás pedig tényleg szuper (pláne, hogy itt nem azt a kockázatos, szervezetet megviselő mély altatást használják mint máshol..)

Altatásos fogászat emlékek nélkül

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

1 óra altatás ára: 30.000Ft. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben garantált fájdalommentesség a kezelés során. Fogászat altatásban. Fájdalommentes fogászat.