Altatásos fogászat ajánlat

Altatásos fogászat ajánlat

Altatásos fogászat ajánlat

Barátságos és profi Doktornő, nyugodt környezet. Színvonalas volt az ellátás is, egyáltalán nem éreztem fájdalmat.
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! 

Altatásos fogászat ajánlat

Nagyon kedvesek voltak, a doktornő nagyon profi fogorvos. Bátran ajánlom mindenkinek. Borka Andrea

Altatásos fogászat ajánlat

Nagyon nehezen bírom, ha a számban “turkálnak”, de szerencsére itt az altatásban semmi gondom nem volt. Bár előre megbeszéltük  nem tudom, hogy mi történt. Mert nagyon jót aludtam, és a kezelés után se volt fájdalmam.
Ajánlom mindenkinek! Krizsák László

Altatásos fogászat ajánlat

Túl vagyok két bölcsességfog kivésésen (altatásban) és egy gyökérkezelésen. Egy olyan fog esetében amit már előtte 2 másik fogorvos kezelt. DE, meggyógyítani nem sikerült egyiküknek sem.

Aztán rátaláltam a Fehérgyöngyre, és minden megváltozott. Másfél évtized után furcsa is hogy végre nem fáj semmi! Megfordultam már néhány rendelőben, de ilyen kedvességgel, barátságos légkörrel és ami a legfontosabb, ilyen magas fokú szakértelemmel én még nem találkoztam ezidáig.

Ha éppen a véleményeket olvasgatjátok hogy eldöntsétek hogy ide gyertek-e, én azt mondom ne habozzatok! Olcsóbb helyet fogtok találni, de hogy ennél profibbat, azt nehezen hiszem.Véleményem szerint egy fogat egyszer kell megcsinálni, de azt jól! És az itt garantált, most már én is tanúsíthatom…Barán-Kalász Ferenc

Altatásos fogászat ajánlat

Mindenkinek ajánlom, mert profi, szakszerű, empatikus és kedves! Varga

Nyugati színvonalú rendelő, eszközök, hozzáállás és kezelések.
Ha még mindig rettegsz a fogorvosnak csak a gondolatától is, akkor tényleg itt a helyed…

Se egy rossz szóval, se egy fél perc fájdalommal, se egy megválaszolatlan kérdéssel nem találkoztam itt soha – az altatás pedig tényleg szuper! Pláne, hogy itt nem azt a kockázatos, szervezetet megviselő mély altatást használják mint máshol..) Csonka Nikoletta

1 óra altatás ára csak 30.000 Ft! Hívja a +36 20 243 4175-ös telefonszámot és aludja át a fogászati kezelését!  Várjuk a hívását!