altatásban kérem a fogászati kezelésemet

Altatásos fogászat – Altatásban kérem a fogászati kezelésemet!

Altatásban kérem a fogászati kezelésemet!

Altatásos fogászat

A jól felszerelt fogászati rendelőknek és a magasan szakképzett fogorvosoknak köszönhetően napjainkban már lehetőség van altatásban elvégezni a fogászati, valamint szájsebészeti kezeléseket. Sokan azért nem mernek elmenni fogorvoshoz, mert félnek a fogászati beavatkozásoktól, a fogászati rendelőben előforduló kellemetlen hangoktól, valamint a fogászati kezelésekkel kapcsolatos fájdalmaktól.

Nagyon sok fogászati páciensünk számol be arról, hogy gyermekkorukban már elvette a fogorvos a kedvüket a fogászatra járástól. Olyan kellemetlen emlékük van, ami megakadályozza őket felnőttkorukban is, hogy felkeressék a fogorvost. nem csak fájdalmat éltek meg, de sok esetben a fogorvos durva és türelmetlen bánásmódban részesítette őket.

Altatásos fogászat

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője Dr. Győrfi Adrienne hasonló rossz tapasztalatot szerzett már gyermekkorában. Ezért gyermekkorában elhatározta, hogy fogorvos lesz, és türelemmel, kedvességgel fogja kezelni a pácienseit. Betegei elmondják, hogy kár, hogy nem előbb találták meg a doktornőt, mert akkor nem lenne ilyen rossz állapotban a foguk. Nagyon sok jó vélemény olvasható részükről. Nem csak a magas szakmai színvonalat emelik ki, de a doktornő megnyugtató stílusát, empatikus hozzáállását is mindenki dicséri.

Dr. Győrfi Adrienne az altatásos fogászatot elsők között kezdte Magyarországon. Ezzel is segíteni szeretett volna azokon az embereken, akik nem mernek elmenni fogorvoshoz.

Nemcsak a félősebb betegek számára jelenthet igazi megnyugvást az altatásos fogászat, hanem például azok számára is, akiknél egyszerre több beavatkozást kell elvégezni.

Az altatásos fogászat azok számára is megoldást nyújt, akiknek hányingerük van, ha a szájukba nyúl a fogorvos. Vannak olyan páciensek, akik allergiásak a fogászati érzéstelenítőre, vagy helyi érzéstelenítésben nem biztosítható a megfelelő érzéstelenség. Az altatásos fogászat a páciens számára fájdalmaktól és kellemetlen élményektől mentes fogászati beavatkozást, a fogorvos számára pedig precíz, gyors munkavégzést biztosít.

Nálunk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben, bármilyen fogászati kezelést kérhet altatásban. Mi azt szeretnénk, hogy nálunk jól érezze magát!

Jöjjön el hozzánk, és többet nem fog félni a fogorvostól!

Telefonszám:06/20-243-4175