Jó altatásos fogászatot keresek.!!

Jó altatásos fogászatot keresek

Jó altatásos fogászatot keresek!!

Az altatásos fogászat előnyei

Az altatásban elvégzett fogászati kezeléseknél a legfontosabb előny a gyorsaság, a fájdalom és a félelem teljes kizárása. Ha Ön hányingeres, akkor itt a helye nálunk!

Orvos-szakmai szempontból indokolt

Komplex fogászati beavatkozásoknál, amelyeket nem lehetne egy alkalommal elvégezni, például egyszerre több fog fúrása, csiszolása, vagy bölcsességfogak eltávolítás, valamint azoknál a pácienseknél, akik allergiásak a helyi érzéstelenítőszerekre, vagy akiknél erős hányinger lép fel a fogászati kezelések közben. Kényelem és megoldás Önnek!

Jó altatásos fogászatot keresek!!

Az altatásban végzett fogászati kezelés azoknak is megoldást jelent, akik legyőzhetetlen félelmet éreznek a fogászati kezelésektől, de azoknak is akik csupán szeretnék elkerülni a kezelés során fellépő esetleges kellemetlenségeket.

Jó altatásos fogászatot keresek!!

Az altatásban végzett fogászati beavatkozások során a műtétet altatóorvos felügyeli. A páciens a kezelés során végig a fogászati székben ül.

A  Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben, Budapesten Önnek lehetősége nyílik arra, hogy altatásban végeztesse el a legkülönbözőbb fogászati kezeléseit:

  • Foghúzás
  • Bölcsesség fog eltávolítása sebészeti úton
  • Implantáció
  • Csontpótlás
  • Fogcsiszolás
  • Fogpótlások készítése
  • Tömés

Jó altatásos fogászatot keresek!!

A kezelés végeztével fél óra pihenés után hagyhatja el rendelőnket.

Az altatás díja egy- órás fogászati beavatkozásra: 30.000 Ft

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 30.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Altatásos fogászat félősöknek! Olyan az egész, mint egy tündérmese! Befeküdtem, felkeltem, és készen voltak a fogaim. Semmit nem éreztem. Abszolút fájdalommentes. 1 óra fogászati altatás ára csak 30.000 Ft! Hívja a +36 20 243 4175-ös telefonszámot és aludja át a fogászati kezelését! Várjuk az Ön jelentkezését is! Hívjon minket! Jól érzi magát!