Altatásos fogászatról

Altatásos fogászatról

Altatásos fogászatról

Az altatásban (szedációban) végzett fogászati kezelést mindig konzultáció előzi meg.

Az altatás (szedáció) előtti konzultáció során egyeztetjük a pácienssel a pontos fogászati kezelési tervet, az altatás várható időtartamát, valamint az altatás-, és a fogászati beavatkozás várható költségét. A páciens által kért altatásos fogászati időpontot mindig előre le kell foglalni 30.000 Ft-tal, természetesen ezt az összeget levonjuk az altatásos fogászati kezelés árából. Ha bárki bármilyen oknál fogva nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban, a foglalásra a rendelőnkben itt hagyott pénz elvész. Ez akkor is igaz, ha előre nem várt esemény miatt nem tud megjelenni az altatáson, valamint, ha jóval előre mondja le a lefoglalt altatási időpontot. Egy másik altatásos időpont foglalásához újabb foglaló szükséges. Az altatási időpont lefoglalásakor a páciensnek írásos tájékoztatást adunk.

Altatásos fogászatról

Sok páciens hiszi azt, hogy az altatásos fogászat során a fogorvos könnyebben tudja elvégezni a fogászati kezeléseket, mert a fogászati páciens alszik, és nem zavarja a fogorvos munkáját. Ez nem teljesen van így, hiszen a páciens az altatás során nem tudja magától nyitva tartani a száját, ehhez különböző speciális műszerek szükségesek. Ez természetesen a fogászati beavatkozások árát némiképpen növeli.

Altatásos fogászatról

Az altatásos fogászati kezelés a fogászati páciensről szól, nem a fogorvosról. Azaz az altatásos fogászati kezelés során a páciens érzi nagyon jól magát, ugyanis semmit sem tud a fogászati kezelésről! SŐT! Azt sem veszi észre, hogy elaludt. Az altatás idejét 2-3 percnek érzi, akkor is, ha az altatás ideje jóval hosszabb. A páciens kimondottan jól érzi magát a beadott altatószerektől. Az ébredés után sincs kellemetlen érzés, sőt a legtöbb páciens nagyon kipihenten és boldogan tér magához.

Altatásos fogászatról

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben, számunkra az a lényeg, hogy Ön érezze magát jól, és ne féljen visszajönni hozzánk. Egy alkalommal több fogat is tudunk kezelni, ha Ön ezt kéri.

Hívjon minket! Telefonszámunk: 06202434175, Várjuk Önt!