Altatásos fogászati árak!

Altatásos fogászati árak!

Altatásos fogászati árak!

Sokan meglepődve olvassák az interneten a Google-on vagy a facebookon, hogy van altatásos fogászat. Pedig ez létezik! A  Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben már több, mint 15 éve végzünk fogászati beavatkozásokat altatásban. Számos megelégedett páciensünk van. Erről bővebben olvashat honlapunkon a www. altatasos-fogaszat.hu oldalon.

Altatásos fogászati árak!

1 óra altatás ára: 30.000Ft. Ön átalussza a fogászati kezelést. Próbálja ki Ön is! A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben garantált fájdalommentesség a kezelés során.

Nálunk minden fájdalommentes! Lézerfogászat. Fogászati kezelések altatásban. Fájdalommentes fogászat. Professzionális fogfehérítés

Videókat is megtekinthet, amelyeken ugyanolyan páciens mondja el a nálunk végzett kezelésekről a véleményét, mint Ön is.

Altatásos fogászati árak!

Páciens vélemény: Még messze vagyok a végétől, de az eddig elvégzett beavatkozások eredményével nagyon elégedett vagyok. Én az altatásos verziót választottam. Egy szemhunyásnak tűnik és már kész is vagyok.

És semmit nem érzek, és utána sincs fájdalom. Köszönöm, további sok sikert jó egészséget kívánok, hogy nagyon sok emberen tudjanak még segíteni. D. Éva

Páciens vélemény: “3 év telt el mióta utoljára a Dr. Nőnél jártam. Akkor nagy beavatkozás nem volt, most vár rám egy hosszabb kezelés altatásban. A Dr. Nő és az asszisztens hölgy is nagyon kedvesek voltak és mindent töviről hegyire elmagyaráztak, hogy mi vár rám mind a kezelést mind az anyagiakat illetően. Köszönöm!” Gonda Zsófi

Altatásos fogászati árak!

Páciens vélemény: “Kedves félős, rettegős, öklendezős sorstársaim. A Fehérgyöngy Fogászatot mindenkinek csak ajánlani tudom! Barátságos környezet, tündéri, empatikus dolgozók, teljes fájdalommentesség”.

Páciens vélemény: “Ha fogászatra kell mennem csak ide fogok járni amíg csak élek. Tudom első ránézésre lehet megbotránkozik az árakon. De higgyék el, a minőséget meg kell fizetni. Nem árulnak zsákbamacskát, minden igaz ami a hirdetésben szerepel. Én mindenkinek csak ajánlani tudom.” Vargáné

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75