Altatásos fogászat eljárások

Altatásos fogászat eljárások

Altatásos fogászat eljárások

Ennél nincs olcsóbb altatásos fogászat! Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 30.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Altatásos fogászat félősöknek!

Olyan az egész, mint egy tündérmese! Befeküdtem, felkeltem, és készen voltak a fogaim. Semmit nem éreztem. Abszolút fájdalommentes. 1 óra fogászati altatás ára csak 30.000 Ft! Hívja a +36 20 243 4175-ös telefonszámot és aludja át a fogászati kezelését!

Az ALTATÁSOS fogászati kezelés egy csoda!  ?.

Az altatás után nincs hányinger és nem érez a beteg szédülést. Ez a fajta altatás, amelyben a fogorvos a fogászati kezelést végzi, nem terheli meg a páciens szervezetét, nincsenek káros szövődmények.

Altatásos fogászat eljárások

Altatásos eljárásban egy alkalommal több fog is kezelhető. Jelentkezzen be hozzánk még ma!

Várjuk rendelőnkben hétfőn és szerdán is: 10 és 20 óra között.

Kezelési tervünk Önre szabva. Részletesen megbeszélünk mindent! Ön előre tudja, hogy milyen fogászati kezelésben részesül. Azt is tudja előre, hogy a kezelés mennyibe kerül. Fájdalommentes kezelések. Budapest szívében, Zuglóban. Teljes körű garancia. Teljes körű ellátás.

Segítőkész kiszolgálás, professzionális szakemberek, elegáns környezet

Altatásos fogászat eljárások

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat.

Az altatásos fogászatot elsőként kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket.

Ez alatt az idő alatt nagyon sok fogászati kezelést el tudunk végezni.

Így Önnek nem kell minden egyes fognál 1 óra altatás díját kifizetni.

Az altatás, illetve a fogászati beavatkozás után a páciens a saját lábán hagyja el a rendelőt, másnap mehet dolgozni.

Altatásos fogászat eljárások

Nekünk a legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát nálunk! Célunk, hogy visszajöjjön hozzánk!

Ez után az altatás után nincs hányinger, nincs fejfájás. A fogászati beavatkozás alatt a beteg végig alszik, nem tud semmiről!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75