Altatásos fogászat!

Altatásos fogászat elérhető!!

Altatásos fogászat elérhető!!

Altatásos fogászatról vélemények!

Páciens vélemény: “Kedves félős, rettegős, öklendezős sorstársaim. A Fehérgyöngy fogászatot mindenkinek csak ajánlani tudom, barátságos környezet, tündéri, empatikus dolgozók, teljes fájdalommentesség. Ha fogászatra kell mennem csak ide fogok járni amíg csak élek.” D. Éva

Nézze meg videóinkat a

Fogászati kezelés altatásban! Altatásos fogászat

Altatásos fogászat elérhető!!

Bármilyen fogászati kezelést (fogkő eltávolítás, fogtömés, szájsebészeti beavatkozás, foghúzás, fogvésés,fogpótlás, gyökérkezelés, fog csiszolás) kérhet altatásban!

Nálunk átalussza a fogászati kezelést! Nem csak nem érez semmit a fogászati kezelésből, de észre sem veszi, hogy elaludt, és remekül érzi magát az altatás közben, és az altatás után is.

Altatásos fogászat elérhető!!

Milyen altatást alkalmazunk fogászati kezeléseink során?

Fogászati rendelőnkben a fogászati kezelésekhez szükséges legoptimálisabb altatást végezzük. A fogászati altatás során a páciens alszik, és ébredés után nem emlékszik semmire! Emiatt nem marad kellemetlen élménye a fogászati beavatkozás után! Maga az altatás kellemes, eufórikus érzést biztosít, az altatás felfüggesztése után sincs kellemetlen érzése a fogászati páciensnek. SŐT, Ön pihen a fogászati rendelőnkben egy jót!! Sok páciens számol be arról, hogy milyen jól kipihente magát nálunk a fogászati kezelés közben. Sokan kérdezik, hogy mikor jöhetnek legközelebb altatásos fogászati kezelésre, mert már alig várják.

Az elaltatott páciens mentesül a fogászati kezelések ébren történő átélése alól, valamint a fogorvosi fúró hangja sem ébreszt benne rossz emlékeket.

Altatásos fogászat elérhető!!

FÁJDALOMMENTES ALTATÁSOS fogászat!
Sokan nem tudják, hogy létezik altatásos fogászati kezelés. Meglepődve hallják, hogy aludhatnak, miközben a fogorvos végzi a munkáját.

A páciens nem emlékszik semmire, és nagyon kellemesen érzi magát.
Továbbá, a nálunk végzett altatásos fogászati kezelés után rögtön haza lehet menni!
Egy óra fogászati altatás ára mindössze 30.000 Ft!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!

Telefonszám: 06-20/243-41-75. Várjuk Önt is! Hívjon minket! próbálja ki altatásban a fogászati kezelését!