Altatásos-fogászat

Altatásos-fogászat

Altatásos-fogászat

Dr. Győrfi Adrienne vagyok a Fehérgyöngy fogászati Magánrendelő vezetője, fogorvosa. Több, mint 15 éve végzünk altatásos fogászati kezelést a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben. Magyarországon az elsők között kezdtük el az altatásos fogászatot. Azóta látjuk, hogy nagyon nagy igény van az altatásban történő fogászati megoldásra.

Hogyan történik altatásban a fogászati kezelés?

-Először el kell jönni egy konzultációra. A konzultáció során Ön 30.000 Ft-tal le tudja foglalni az altatás időpontját.

-Az altatás a rendelőben, a fogorvosi székben történik.

Az altatóorvos altató szereket adagol, amitől a beteg pár perc alatt elalszik. A páciens észre sem veszi, hogy elalszik, és meglepődve tapasztalja, hogy már készen is vagyunk a fogászati beavatkozással.

A beteg száját különböző eszközökkel tartjuk nyitva, de ezeket csak akkor helyezzük be, amikor a páciens már alszik.

-Altatásban egyszerre több fogat is tudunk kezelni, és nálunk csak 30 ezer Ft-ba kerül  1 óra altatás.

Altatásos-fogászat

“A Győrfi doktornőről nagyon sok pozitív véleményt olvastam. Így rászántam magam, hogy felkeresem őt. A félelmeim miatt nem jártam fogorvoshoz, mert nagyon rossz tapasztalataim voltak. Már az első találkozáskor meggyőződtem arról, hogy nagyon profi helyen vagyok. Türelmes és jó szakembert ismertem meg a Győrfi doktornő személyében. Altatásban kezelt, és a beavatkozás 1 percnek tűnt, pedig hosszabb volt jóval, kb. háromnegyed óra. Egy bölcsességfogamat véste ki, de a vésés után sem fájt, sőt be sem dagadt a seb. A varratszedés? Hát nulla érzés volt! Más miért nem így csinálja? ” Benkő Krisztián véleménye

Altatásos-fogászat

Sokan nem tudják, hogy létezik altatásos fogászati kezelés. Meglepődve hallják, hogy aludhatnak, miközben a fogorvos végzi a munkáját. Az a páciens, aki már járt a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben  altatásos fogászati kezelésen, csodálatos élményekről számol be.

Nálunk nem tud semmiről.

Altatásos-fogászat

A nálunk végzett altatásos fogászati kezelés után rögtön haza lehet menni!
Egy óra fogászati altatás ára mindössze 30.000 Ft! ? +36-20/243-4175. Várjuk Önt is! Hívjon!