Altatásos-fogászat

Altatásos-fogászat

Altatásos-fogászat

Hihetetlen sok ember számára, hogy fájdalom nélkül éli meg a fogászati kezelést! Nem tud semmiről a fogászati kezelés során, és nem emlékszik semmire! Van ilyen! Bár nagyon kevés fogászati rendelőben alkalmaznak altatást a fogászati kezelés során. Ennek van oka, ugyanis ez a fajta fogászati kezelés a páciens kényelmét szolgálja, nem pedig a fogorvosét.

De, nálunk az a cél, hogy ÖN érezze jól magát a fogászati kezelés közben.

Altatásos-fogászat

Tudnivalók az altatásos fogászati kezelésről

Az altatásban végzett fogászati kezelést mindig konzultáció előzi meg

Az altatás előtti konzultáció során egyeztetjük a pácienssel a pontos fogászati kezelési tervet, az altatás várható időtartamát, valamint az altatás-, és a fogászati beavatkozás várható költségét. A páciens által kért altatásos fogászati időpontot mindig előre le kell foglalni 30.000 Ft-tal, természetesen ezt az összeget levonjuk az altatásos fogászati kezelés árából. Ha bárki bármilyen oknál fogva nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban, az altatóorvos időpontjának  foglalására-, a rendelőnkben itt hagyott pénz elvész. Ez akkor is igaz, ha a páciens pl. betegség miatt nem tud megjelenni az altatáson, vagy, ha jóval előre mondja le a lefoglalt időpontot, valamint, ha fájdalom miatt nem tudja kivárni az előre egyeztetett időpontot. Egy újabb, másik altatásos időpont foglalásához újabb 30.000Ft szükséges.

Altatásos-fogászat

Sok páciens hiszi azt, hogy az altatásos fogászat során a fogorvos könnyebben tudja elvégezni a fogászati kezeléseket, mert a fogászati páciens alszik, és nem zavarja a fogorvos munkáját. Ez nem így van, hiszen a páciens az altatás során nem tudja magától nyitva tartani a száját, ehhez különböző speciális műszerek szükségesek. A tudatalatti félelem, rettegés megnyilvánulhat az altatás alatti nyugtalan viselkedésben. Előfordulhat, hogy a szájnyitást biztosító eszközöket a páciens megpróbálja kilökni, eltávolítani. Ilyenkor fogorvosunk nehezebben, lassabban tudja csak elvégezni a szükséges beavatkozásokat.

Altatásos-fogászat

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt! Nálunk átalussza a fogászati kezelését! Várjuk szeretettel!
Telefonszám: 06-20/243-41-75