Altatásos fog eltávolítás

Altatásos fog eltávolítás

Altatásos fog eltávolítás

“Még soha sem éreztem magam ilyen jól fogászati kezelésen. Nem is tudok semmiről. Azt sem vettem észre, hogy elaludtam, és egyszer csak azt mondta a Győrfi doktornő, hogy készen vagyunk. Én megkérdeztem, hogy mivel vagyunk készen? Hiszen el sem aludtam. Akkor jöttem rá, hogy már nem csak, hogy elaludtam, de már fel is ébredtem. Hihetetlen! Mindeközben a Győrfi doktornő kivéste 2 fogam, és leszedte a fogkövemet. Hát ez csodás!!! Imádom az altatásos fogászati kezelést. Imádom a Győrfi doktornőt! A doktornő egy isten asszony!Páciens vélemény: Tóth Béla

Altatásos fog eltávolítás

ALTATÁSOS FOGÁSZAT FÉLŐSÖKNEK! És BÁRKINEK, aki nem akar tudni semmit sem a fogászati kezeléséről!
„Olyan az egész, mint egy tündérmese! Befeküdtem, felkeltem, és készen voltak a fogaim!” Páciens vélemény
Altatás közben Ön nem érez semmit, és a kezelés után nem emlékszik semmire sem :) Nálunk átalussza a fogászati kezelést!

Altatásos fog eltávolítás

Több, mint 16 éve végzünk altatásos fogászati kezelést a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben. Magyarországon elsők között kezdtük el az altatásos fogászatot. Azóta is nagy rutinnal végezzük a fogászati kezeléseket altatásban.

Az altatás a rendelőben a fogorvosi székben történik. Az altatóorvos altató szereket adagol, amitől a beteg pár perc alatt elalszik. A beteg száját különböző eszközökkel tartjuk nyitva. Ezeket csak akkor helyezzük be, amikor a páciens már alszik.

Nagyon sok páciens boldog, hogy altatásban végezzük el a szájában a fogászati kezeléseket.

Altatásos fog eltávolítás

Először el kell jönni egy konzultációra. A konzultáció során Ön le tudja foglalni az altatás időpontját. A konzultáción mindent előre megbeszélünk. Ön kérdéseket tehet fel, amire mi készséggel válaszolunk.

Altatásban egyszerre több fogat is tudunk kezelni, és nálunk csak 30 ezer Ft-ba kerül  1 óra altatás.

Minőségi altatásos fogászat

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését! Várjuk Önt!
Telefonszám: 06-20/243-41-75