Altatásos fogászat ismérvei

Altatásos fogászat ismérvei

Altatásos fogászat ismérvei

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 30.000 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Páciens vélemény: “Altatásos fogászat félősöknek! Olyan az egész, mint egy tündérmese! Befeküdtem, felkeltem, és készen voltak a fogaim. Semmit nem éreztem. Abszolút fájdalommentes.”

Tudnivalók

1 óra fogászati altatás ára csak 30.000 Ft! Hívja a +36 20 243 4175-ös telefonszámot és aludja át a fogászati kezelését!

Az ALTATÁSOS fogászati kezelés egy csoda!  😍.Az altatás után nincs hányinger és nem érez a beteg szédülést. Ez a fajta altatás nem terheli meg a páciens szervezetét, nincsenek káros szövődmények. Ha körbe néznek az interneten, láthatják, hogy nagyon kevés helyen van altatásos fogászat.

Altatásos fogászat ismérvei

Az altatás előtti konzultáció során egyeztetjük a pácienssel a pontos fogászati kezelési tervet, az altatás várható időtartamát, valamint az altatás-, és a fogászati beavatkozás várható költségét. A páciens által kért altatásos fogászati időpontot mindig előre le kell foglalni 30.000 Ft-tal.

Természetesen ezt az összeget levonjuk az altatásos fogászati kezelés árából.

Tudnivalók

Ha bárki bármilyen oknál fogva nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban, az altatóorvos időpontjának  foglalására-, a rendelőnkben itt hagyott pénz elvész.

Ez akkor is igaz, ha a páciens pl. betegség miatt nem tud megjelenni az altatáson. Vagy, ha jóval előre mondja le a lefoglalt időpontot, valamint, ha fájdalom miatt nem tudja kivárni az előre egyeztetett időpontot. Egy újabb, másik altatásos időpont foglalásához újabb 30.000Ft szükséges.

Altatásos fogászat ismérvei

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat.

Az altatásos fogászatot elsőként kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket. Ez alatt az idő alatt nagyon sok fogászati kezelést el tudunk végezni.

Így Önnek nem kell minden egyes fognál 1 óra altatás díját kifizetni. Egyszerre több fogat kezelünk.

Altatásos fogászat ismérvei

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt! Nálunk átalussza a fogászati kezelését! Várjuk szeretettel!
Telefonszám: 06-20/243-41-75