Tökéletes altatásos fogászat

Tökéletes altatásos fogászat

Tökéletes altatásos fogászat

Van altatásos fogászat!

1 óra altatás ára: 30.000Ft. Ön átalussza a fogászati kezelést. Próbálja ki Ön is! A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben garantált fájdalommentesség a kezelés során.

Tökéletes altatásos fogászat

Sokan meglepődve olvassák az interneten a facebookon, hogy van altatásos fogászat. Pedig ez létezik! A  Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben már több, mint 15 éve végzünk fogászati beavatkozásokat altatásban. Számos megelégedett páciensünk van. Erről bővebben olvashat honlapunkon a www. altatasos-fogaszat.hu oldalon.

Sőt videókat is megtekinthet, amelyeken ugyanolyan páciens mondja el a nálunk végzett kezelésekről a véleményét, mint Ön is.

Tökéletes altatásos fogászat

3 év telt el mióta utoljára a Dr. Nőnél jártam. Akkor nagy beavatkozás nem volt, most vár rám egy hosszabb kezelés altatásban. A Dr. Nő és az asszisztens hölgy is nagyon kedvesek voltak és mindent töviről hegyire elmagyaráztak, hogy mi vár rám mind a kezelést mind az anyagiakat illetően. Köszönöm ! Gonda Zsófi

Túl vagyok két bölcsességfog kivésésen (altatásban) és egy gyökérkezelésen egy olyan fog esetében amit már előtte 2 másik fogorvos kezelt,de meggyógyítani nem sikerült egyiküknek sem.

Aztán rátaláltam a Fehérgyöngyre, és minden megváltozott.Másfél évtized után furcsa is hogy végre nem fáj semmi! Megfordultam már néhány rendelőben, de ilyen kedvességgel, barátságos légkörrel és ami a legfontosabb, ilyen magas fokú szakértelemmel én még nem találkoztam ezidáig.

Tökéletes altatásos fogászat

Ha éppen a véleményeket olvasgatjátok hogy eldöntsétek hogy ide gyertek-e, én azt mondom ne habozzatok! Olcsóbb helyet fogtok találni, de hogy ennél profibbat, azt nehezen hiszem.Véleményem szerint egy fogat egyszer kell megcsinálni.

Barán-Kalász Ferenc véleménye

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75, Várjuk a hívását!

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban. Csak az Ön döntése, hogy altatásban kéri-e.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, bármilyen kezelés

Lézerfogászat. Fogászati kezelések altatásban. Fájdalommentes fogászat.