Altatásban kérek fogászati kezelést

Egy altatásban több fogászati kezelést is el lehet végezni?

Az altatásos fogászati kezelés alatt többféle fogászati beavatkozást is tudunk végezni. Az altatóorvos az altatás alatt végig a pácienst figyeli, az elalvás kezdetétől, az ébredés végéig. Így Ön biztos kezekben van, és átalussza a fogászati kezelését. Altatóorvosunk nagy rutinnal rendelkezik.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás. Egy órába több fogászati kezelés is belefér. Ezért érdemesebb minél kevesebb alkalommal elvégeztetni az összes beavatkozást. Így anyagilag a beteg spórolhat az altatás összegén.  Így Önnek nem kell minden egyes fognál 1 óra altatás díját kifizetnie.

Egy altatásban több fogászati kezelést is el lehet végezni?

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben egy alkalommal 3 és fél órát tudjuk altatni a pácienseket a fogászati kezelésekhez. Ez nagyon hosszú idő, ez alatt a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő fogorvosa, Dr. Győrfi Adrienne egyszerre több foghúzást, vésést vagy fogtömést is tud csinálni. Fogpótláshoz le tudja csiszolni a fogakat, így a fogpótlás elkészítése is történhet altatásban. Akár a régi korona, hídpótlás levételét is kérheti altatásban.

Ha 3 és fél óránál hosszabb időre nyúlna a fogászati kezelés, akkor két vagy több alkalomra kell elosztani a  beavatkozásokat. Természetesen a konzultáció során mindenben segít fogorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne. Mindent elmond, hogy segítsen Önnek a döntésben. Miután Ön laikus, ezért minden segítséget megkap tőlünk.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett altatás veszélytelen és nem káros a szervezetre. A fogászati beavatkozások elvégzése után az altatóorvos felfüggeszti az altatószerek hatását. Az altatásból való ébredés után, a páciens a saját lábán megy ki a rendelőből, majd rövid kb. 15 perces pihenő után elhagyhatja a várót. Az altatott betegek arról számolnak be, hogy az altatás után semmilyen panaszuk nincsen, sem hányingert, sem szédülést nem tapasztalnak.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra