Altatásban kérek fogászati kezelést

Egy altatásban több fogászati kezelést is el lehet végezni?

Egy altatásban több fogászati kezelést is el lehet végezni?

Az altatásos fogászati kezelés alatt többféle fogászati beavatkozást is tudunk végezni. Az altatóorvos az altatás alatt végig a pácienst figyeli, az elalvás kezdetétől, az ébredés végéig. Így Ön biztos kezekben van, és átalussza a fogászati kezelését. Altatóorvosunk nagy rutinnal rendelkezik.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás. Egy órába több fogászati kezelés is belefér. Ezért érdemesebb minél kevesebb alkalommal elvégeztetni az összes beavatkozást. Így anyagilag a beteg spórolhat az altatás összegén.  Így Önnek nem kell minden egyes fognál 1 óra altatás díját kifizetnie.

Egy altatásban több fogászati kezelést is el lehet végezni?

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben egy alkalommal 3 és fél órát tudjuk altatni a pácienseket a fogászati kezelésekhez. Ez nagyon hosszú idő, ez alatt a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő fogorvosa, Dr. Győrfi Adrienne egyszerre több foghúzást, vésést vagy fogtömést is tud csinálni. Fogpótláshoz le tudja csiszolni a fogakat, így a fogpótlás elkészítése is történhet altatásban. Akár a régi korona, hídpótlás levételét is kérheti altatásban.

Ha 3 és fél óránál hosszabb időre nyúlna a fogászati kezelés, akkor két vagy több alkalomra kell elosztani a  beavatkozásokat. Természetesen a konzultáció során mindenben segít fogorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne. Mindent elmond, hogy segítsen Önnek a döntésben. Miután Ön laikus, ezért minden segítséget megkap tőlünk.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett altatás veszélytelen és nem káros a szervezetre. A fogászati beavatkozások elvégzése után az altatóorvos felfüggeszti az altatószerek hatását. Az altatásból való ébredés után, a páciens a saját lábán megy ki a rendelőből, majd rövid kb. 15 perces pihenő után elhagyhatja a várót. Az altatott betegek arról számolnak be, hogy az altatás után semmilyen panaszuk nincsen, sem hányingert, sem szédülést nem tapasztalnak.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75