Fogászati altatásról tájékoztató        

Fogászati altatás szakértője

Fogászati altatás szakértője

Mi az előnye az altatásos kezelésnek?

A Fehérgyöngy Magánrendelő altatásos eljárása során, egy kezelés alkalmával, egyszerre több fogászati beavatkozás is elvégezhető. Legyen szó vésésről, tömésről, gyökérkezelésről stb., akár több fog esetében is. A beavatkozás során, egyetlen perc se veszik kárba. Amíg arra várok, hogy az altatott páciens elzsibbadjon, le tudom szedni a fogkövét is.

Fogászati altatás szakértője

Miben különbözik a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett altatásos eljárás más fogászatokétól?

Más rendelőkben két olyan eljárást szoktak alkalmazni – éber szedáció és orrszonda használata –, melyeknek, sajnos mindegyike valamilyen kellemetlenséggel jár. Nálunk az altatóorvos az altatóanyagokat intravénásan juttatja a szervezetbe – ez érzésre egy egyszerű vérvételhez hasonlít –, illetve az érzéstelenítő injekciót is altatásban adjuk be a beteg szájába. Így nem jut el a fájdalominger az agyba, ami egy fogorvosi kezelésnél rendkívül fontos szempont.

Fogászati altatás szakértője

Mekkora az érdeklődés az eljárás iránt?

Az érdeklődés hatalmas, ami annak köszönhető, hogy a pácienseimet lenyűgözte az altatásos fogorvoslás. Így nem is csoda, hogy a kezelés híre már országhatárainkon is túlnyúlik, és a világ számos pontjáról érkeznek hozzám betegek.

Annak, aki végül a fúró hangja és fájdalom helyett inkább az álmodozások óráját választja, mennyire mélyen kell a zsebébe nyúlnia az eljárásban való részvételhez?

Egy óra altatás ára mindössze húszezer forintba kerül, amely összegért cserébe a páciens nem csak egy felejthetetlen élményben részesül, hiszen a fogászati beavatkozásokból nem érez semmit, de az ébredést követően sem fájdalmai, sem kellemetlen élményei nem lesznek, és örökre elfelejtheti a fogorvostól való félelmét.

Fogászati altatás szakértője

Mennyi a maximum, altatásban eltölthető idő?

Egy alkalommal, maximum 3,5 órán át tudjuk altatni a pácienst, ez azonban hosszú idő, ami alatt akár több beavatkozást is el tudok végezni egyszerre.

Szükség esetén milyen időközönként alkalmazható újból az eljárás?

Ha szakmai szempontból indokolt, akkor akár egy hét után is újból ismételhető.

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő, várjuk Önt!

Telefonszám: 06-20/243-41-75