Altatásos fogászat, fájdalommentes fogászat, fogászati kezelés altatásban, altatás


Rólunk írták

Pácienseink véleményei

Első altatásos kezelésen vagyok túl, plusz még egy varrat szedésen fájdalom nélkül! A varratszedésre már félelem nélkül érkeztem. Pedig rettegtem a fogorvosoktól, soha nem gondoltam volna, hogy egyszer sikerül ilyen szuper élményekkel távozni egy rendelőből. A Doktornő egyszerűen csodás, bárkinek merem ajánlani, a legjobb kezekbe kerül!
Fejesné Hugai Cintia

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Imádom az altatást és a doktornőt. Ha tudtam volna előbb, hogy létezik ilyen fogászati kezelés, hogy közben alszok, nem vártam volna eddig!!
Eperjes Dávid

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Doktornő!
Először is hálával tartozom Önnek, mert elmúlt a félelmem a fogászati kezelésektől. A fogtöméseket (4db) egyáltalán nem éreztem, hogy fájt, a bölcsesség fog kivésését sem éreztem mivel az egészet altatásban kértem. Másnap nem volt bedagadva semmi persze pihentettem is meg a gyógyszer amit kaptam az is nagyon sokat segített. A varratszedéstől nagyon féltem, de pillanatok alatt ki is vette a Doktornő így az sem fájt. Az altató orvosnak is köszönettel tartozom mert úgy adott injekciót, hogy szintén nem éreztem. Elmondhatom mindenkinek, hogy tényleg minden FÁJDALOMMENTES. Ha eddig féltelek a fogászati kezeléstől ne tegyétek, itt tényleg minden jó, szó szerint. Nekem a Doktornő volt az első aki a fogaimhoz hozzányúlt, 25 éves vagyok és igen féltem, de altatásban meg mertem csináltatni és semmit nem bántam meg, mert aludtam egy jót és mire felébredtem készen voltak a fogaim. Most meg már bátran mosolygok :) Sőt a legjobb, hogy megtanultam a helyes fogmosás alapjait. Ajándékba meg még egy lepedék leszedőt is kaptam.
Gazdag Ágnes

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Tisztelt Mindenki!
Amikor először beléptem a rendelő várótermébe, nagyon izgultam. DE! Abban a pillanatban, amikor a doktornőt megláttam, valami történt, amit eddig nem éreztem, amikor fogorvossal találkoztam. A doktornő csupa empátia, kedvesség, és figyelmesség is egyben! Most az altatásos beavatkozás után 30 perccel írom e sorokat és teljesen jól vagyok, és nagyon örülök, hogy eljöttem. És nem is kellett várni, pontosan fogadtak :)
Köszönöm szépen: Parákné Krisztina

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Jelenleg itt ülök a váróban, a doktornő 3 borzalmasan ronda gyökeremet véste ki, és nagyon jól érzem magam. A Doktornő iszonyatosan rendes, intelligens, és nem kétséges, hogy profi…, nagyon profi!!! Nagyon köszönöm szíves munkáját, az Altatóorvos szintén profi szakértelmét. Amíg ez a rendelő létezik, mindig ide fogok járni!!
Köszönöm még egyszer: Pásti Judit

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Barátom ajánlotta a doktornőt és az óta is csak köszönöm neki. Altatásban vésés után semmire sem emlékszem, fájdalom pedig egyáltalán nem volt. Nagyon, nagyon köszönöm!
Novák Ákos

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Nagyon sok fogorvosnál jártam már, mindegyik csak növelte bennem a félelem érzetét odáig, hogy már sehova nem mertem menni, pedig nagyon rosszak voltak a fogaim. A doktornőtől a konzultáción kaptam egy időpontot, ami altatásra és fogvésésre szólt. Őszintén mondom semmire nem emlékszem, és nem is éreztem semmit. Nagyon köszönöm a doktornőnek és az altatóorvos doktornőnek a szakértelmét és a kedvességét. Köszönöm a segítséget!
Szalayné Kolozsvári Dorottya

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Szentesről járok a doktornőhöz, most vagyok nála másodszor. Altatásban kezel, mert jó, hogy nem tudok semmiről. Ennél jobbat nem is tudok elképzelni. Beülök a székbe, és mire kinyitom a szemem, készen vagyok.
Koncz Tibor

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Zalaegerszegről jöttem a doktornőhöz, altatásos kezelésre. Már az első találkozáskor nagyon szimpatikus volt nekem a doktornő. Mindent elmagyaráz, végre egy orvos, aki emberszámba vesz. Aludtam végig, semmire sem emlékszem. Nagyon hálás vagyok neki.
Magyar Emese

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Sokan mondták, hogy gyávaság, ha altatásban csináltatom a fogaimat, de én nagyon féltem. Eljöttem ide a rendelőbe, és a doktornő megnyugtatott, hogy ha nekem altatásban jó a kezelés, akkor csináljuk úgy. Nagyon kedves volt ő is, és az altató doktornő is. Mire felébredtem, kivéste a fogaimat, semmit sem éreztem, nagyon jó volt így.
Kiss Erzsébet

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Szlovákiából jöttem altatásra, gyökérkezelni kellett. Semmire sem emlékszem, nagyon gyorsan vége lett, és minden nagyon jó volt. Hálásan köszönöm!
Kocsorán Pál

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Nagyon örülök, hogy "rátaláltam" a doktornőre és egy nagyon komoly szájsebészeti beavatkozás után is büszkén elmondhatom végre 40 évesen, hogy nem félek a fogorvostól, azaz a Doktornőtől. Elhoztam a gyerekeimet is, és őket is meggyőzte a doktornő közvetlensége, és szívesen jönnek még úgy is, hogy egész délutánunk utazással töltjük (170 km!).

Köszönettel és mély tisztelettel: Juhász Éva, Kónya Gergő és Cintia

Ui.: A fiam a foghúzás után megkérdezte, mikor kezdjük el!! Ezt nem is kell tovább magyaráznom.

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Hosszú évek óta nem voltam fogorvosnál. Sajnos ez a fogaimon is látszik, vagyis látszott, mert a doktornő csodát tett a fogaimmal, és az ínyem is szépen gyógyul. 2010.06.09-én jöttem altatásos kezelésre. Kicsit félve, mert korábbi műtét során már altattak, és meg kell, hogy mondjam az szörnyű volt. Doktornővel megbeszéltük, hogy valami jó dologra gondoljak... A következő kép, amire emlékszem, hogy doktornő rám mosolygott, és azt mondta: kész vagyunk. Semmit nem éreztem, csak a kedvességet! Persze kicsit tartottam attól, hogy mi lesz másnap... de semmi! Még csak szabadságot sem kellett kivennem a munkahelyemen. Most épp (2010.06.28) itt ülök és várom, hogy elkezdődjön a fogkőleszedésem! Nem félek, bátran jövök a doktornőhöz! Köszönöm a segítséget és a türelmet !
Palkó Katalin

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Sok fogorvosnál jártam már, Győrfi Adrienn doktornőt sajnos csak most találtam meg. Ez az első rendelő, ahova nyugodtan érkeztem és semmi félelem nem volt bennem. Altatásban kértem a kezelést, és semmit sem éreztem, nagyon kellemes volt az egész.
Azt hiszem a doktornőt klónozni kellene! Természetesen a továbbiakban csak ide fogok járni kezelésekre!
Köszönettel
Vargáné Katalin

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Csak annyit írhatok, hogy KÖSZÖNÖM! EZ MAGA A MENNYORSZÁG, IMÁDOM A DOKTORNŐT! Semmit, de tényleg semmit nem éreztem!
Pető Anita

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Doktornő!
Életem meghatározó élménye volt ez a mai nap. Paráztam a fogorvostól, de ez fantasztikus volt! Semmit sem éreztem, az ébredés is nagyon szuper volt. Állati jó!
Köszönöm szépen
Czakó Gábor

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a doktornőre! A régóta húzódó problémámat megoldotta, fájdalom nélkül éltem át a beavatkozásokat. Ezen kívül még a kedvessége is átsegített az izgalmakon. Ajánlom, hogy mindenki idejöjjön, minden rendben lesz!
Törökné Steiner Györgyi

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Doktornő!

Szeretném megköszönni, hogy tegnap oly későn este fél 8-kor fogadott, és törődött velem, azaz a fogam helyével.
Szeretném megköszönni Évának is ( altatóorvos ), hogy oly későn is türelemmel és a szabadidejéből időt szakítva segített átvészelni a beavatkozást,
valamint nem utolsó sorban a két hölgynek (asszisztensek ) akik segítették Önöket, engem pedig mosolyukkal...

Ma reggel mosolyogva ébredtem. Este 3/4 10-kor éreztem azt, hogy nem fáj a "fogam ". Azt nem mondom, hogy most nem érzem az állcsontom, de nem kell fájdalomcsillapító, és amikor mosom a sebet fogkefével semmit se érzek. ( Sőt olyannyira vigyázok, hogy csak vizet iszok nehogy az édes lötty galibát okozzon :) )
Gondolom az állkapocs egy két napig még marad ilyen ( olyan mintha az érzéstelenítő helyeit érezném, meg még mintha zsibbadt lenne-kb az érzés ilyen) , de ez természetes.

Még egyszer nagyon köszönöm amit értem tettek!!!!!!!

Üdvözlettel:
Varga Eszter

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Bátor és Bátortalan Páciensek!

Altatásban jártam a doktornőnél kezelésben.2 fogamat kellett kivésni. Nálam izgulósabb ember nincs a világon, rettegtem a véséstől, már magától a szótól is. Az altatásból felébredve mosolyogtak rám a doktornők. A boldogságtól és a megnyugvástól kicsöppentek a könnyeim. A doktornő varázslatos, most már nem félek többé idejönni. Mindenkinek ajánlani tudom, és fogom. ITT TÉNYLEG NINCS FÁJDALOM!
Köszönöm a kedvességet!
Anna (34)

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Doktornő!

Köszönöm a segítséget! Három hét szenvedés és egy elrontott vésé után kerültem Önhöz. Végre jól vagyok!!
Takács Hajnalka

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Betegek!

6 éves kisfiam fogát gyökérkezelte a doktornő. Zseniálisan! Szakértelemmel és hatalmas türelemmel a gyermek iránt. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül”, mosolyogva „tűrtük” a kezelést.
Köszönjük a doktor néninek, és ajánljuk kicsiknek, nagyoknak.
Jónás Krisztina

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves Doktornő!
Nagyon örülök, hogy Önhöz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!
Klinkó György

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől, és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.
Péter

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Túlestem 2 gyökérkezelésen és 1 db gennyes fog vésésén. Tisztelettel köszönöm a doktornőnek, az altatóorvosnak és az assisztensnek. Minden cselekedetük profizmusra vall. Altattak, semmire sem emlékszem.
Mindenért újfent köszönet.
Bazsó Boldizsárné

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Másodszor voltam a Doktornőnél. Ezúttal fogfehérítést és fogfelépítést csinált. Az eredmény nagyon szép lett és nagyon elégedett vagyok. Köszönettel
Száfta Boglárka

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Szerintem nálam jobban senki nem félt még, rettegtem, reszkettem, mint a nyárfalevél. Azon voltam, hogy hazamegyek. De azután csak bementem (ezt éppen úgy írom, hogy pár perce keltem fel az altatásból). Össz-visz annyira emlékszem, hogy a doktornő beszélgetett velem, aztán pedig arra, amikor közölte velem készen vagyunk. REMEK volt, no para!! Jönni fogok még! Köszönöm szépen, nem félek többet!!! Ui. A doktornő csodálatos!! Nagyon, nagyon kedves!
Kuli Nikolett

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Kedves félősek (NO PARA)
Most vésték ki 4 fogam, tuti buli! Én már csak ide jövök! És az alvás is tutti buli, PROFIK!! Csak ajánlani tudom a fogorvost és ezt a fogászatot! Sokat köszönök a rendelőnek!
Jakobi Dániel

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Visszalépés a főoldalra